mandag 19. september 2011

Julepapir og julegavepose


Vi har vært på hytta i helgen, og det er der vi har drevet med prosjektet jeg nevnte på fredag...
Vi har revet og bygget nytt kjøkken!! -Og for en forandring!

Jeg hadde håpet på å kunne vise bilder av det ferdige kjøkkenet idag, men som vanlig så går ikke alt etter planen. Vi hadde gjort et par feilvurderiger og glemt et skap, så mannen skal tilbake til IKEA ikveld for å bytte og handle resten og så dra til fjells for å fikse siste finish.

Jeg skal sende med kamera så kanskje jeg kan få vist dere om et par dager!
Jeg har venninner som mildt sagt er julegale. Da de begynte å snakke om jul for over en måned siden syntes jeg det var litt vel drøyt. Jeg fikk til og med invitasjon til juleverksted i august...

Nå, en måned senere, er jeg faktisk igang selv! Halvparten av kalendergavene er i hus, flere andre gaver er ferdig og jeg øyner igjen et lite håp om å bli ferdig med alle julegaver til 1. desember. Som jeg har nevnt før målet er å hvert år være ferdig med alle gavene før desember, så jeg bare kan nyte førjulstiden og pusle i heimen -for det er jo det beste med julen!

Jeg ramlet innom Panduro her om dagen -noe som skjer rett som det er. Der fant jeg noen lekre ark med julemotiv. Både hjerter og noen med søte, nostalgiske bilder som man kan bruke som for eksempel julekort eller ramme de inn som bilder.

I tillegg hadde jeg meg en tur innom Søstrene Grene. Der fant jeg en søt julete plastbag med glidelås som jeg nå oppbevarer alle julegaveinnkjøpene i. Da vet jeg hvor jeg har de og forhåpentligvis roter jeg dem ikke bort til jul!

Har du handlet noen julegaver enda?
4 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Jeg har vel såvidt begynt å tenke på jul, men i mitt tilfelle så tenker jeg på farger og pynt mer enn gavene. Men det hadde vært kjekt å fått handlet inn alle gaver før desember.. hmm.. klarer jeg det tro?
Ønsker deg en flott uke!
Klem Madelén

Unknown sa...

Så søte kort og papirer du har funnet deg;)
Må nok innom Panduro en tur jeg også tror jeg;)
Er koselig med litt julepyssel i regnværet!

Her er det ikke kjøpt julegaver enda, men håper jeg blir ferdig før 1 desember jeg og, det hadde vært veldig deilig og slippe kjøpesentrene i Desember!!

Ha en fin fin dag!

Klem Line

hobbyvimsa sa...

Hei høpp!!

Gøy du vil være med på min gi vekk,masse lykke til:)

Herlig blogg du har...Jeg lager også barnemat selv,har gjort det til begge mine barn..Godt å få litt nye middags tips her hos deg,skal ta det med meg videre;)

Nyt ny uke;)

Klem Linda:=)

Fra huset i svingen sa...

Heisann :-D
Har ikke handlet noen julegaver enda, men er godt i gang med planleggingen! Blir en tur til København i slutten av oktober for å handle litt julegaver i hvertfall...
Syntes også som deg at det er deilig å slippe å stresse i desember ;)

Klem Karianne

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...