tirsdag 27. september 2011

Snart klart...

...for storinnrykk av skjønne mamser og bebiser!
Idag er det barseltreff igjen, og denne gangen kommer alle hit til hos oss!
Mikkel og jeg gleder oss masse til å se igjen den blide, fine gjengen!

På menyen står det tortillapizza og eplekake. Det er lenge siden jeg har vist dere bilder fra entreen nå. Som dere ser er det en grunn til det. Her har det ikke skjedd stort siden sist. Det deilige med litt mørkere dager er at det er virkelig levende-lys-sesong igjen!

Siste tilskudd i entreen er et gammelt bilde fra Bryggen i Bergen. Siden halve familien er bergensere (Lyder er jo faktisk født der...) er det koselig med noen innslag derfra. Dette bildet fant mannen i skapet til morfaren sin. Jeg skal finne en fin ramme til det, og så skal det få komme opp på veggen.


Jeg ønsker dere alle en god tirsdag!


5 kommentarer:

Sommerjenten sa...

Så fine bilder fra gangen! Likte godt det bilde fra bergen :) Er jo selv fra bergen, men bor på østlandet.

Hørtes superkos ut med barseltreff! Og deilig mat du har laget da! Flink du er :-) Blir barseltref på meg neste uke.

Ønsker deg en skjønn dag!

Klem Lene

Unknown sa...

Er så koselig i entreen deres atte ♥
Digger kommoden, den er sååå fin;)
Koselig med lystiden som er nå ja, jeg er så glad i levende lys;))

Ha en koooos dag med bebiser og mammsene ♥

Klem Line

KROnPRINSESSENE sa...

Nydelige bilder av nydelig gang...
Tenker det er deilig å komme utenfra og inn, som gjest hos deg!
KOS dere på treff ;)
Klem May Helen

Raj Chandrakant sa...

Er du i behov av hjelp til å ta tilbake din kjæreste som forlot deg? hjelp til å løse dine infertilitet problemet og for å bli gravid? Hvis du har problemer med å bli gravid? Impotens, Gonorrheal, STI (seksuelt overførbare infeksjoner) Hjerneslag og Diabetes, Fibroid, å Få pengene tilbake fra den som skylder deg og nekte å betale, Jobb-kampanje, Astma etc.. Dr. Obodo kan hjelpe deg.. ta Kontakt med ham Snarest og alle dine problemer skal bli borte for alltid.

E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk

WhatsApp: +(234)8155 42548-1

Google sa...

Det var mitt siste håp om å ha et barn og Dr Obodo gjorde mine drømmer går i oppfyllelse. Jeg spurte for staver, men ikke si det til min mann. Vi fortsatte å prøve å bli gravid som normalt. Jeg hadde en veldig god følelse om Obodo. Jeg følte meg gravid eller som graviditet kom veldig om en uke etter at magi var kastet. Jeg begynte å kaste opp i morgen fra morgen sykdom. Jeg trodde det var toast. Jeg har aldri følt meg sånn før. Og det var sant! Jeg gikk og tok tisse stick for å vise min mann. Jeg gikk til min leger på et tidligst mulig tidspunkt å ha en test, og den kom tilbake positive. Jeg umiddelbart ringte min mann for å la ham vite at tisse stick var ikke en falsk positiv. Han spurte meg hvordan det var mulig. Han var sikker på at tisse stick ble passert utløpsdatoen. Jeg fortalte ham alt om Obodo, fruktbarhet staver og han ble imponert. Vi har nå et meget vakker gutt på vei, og vi forventer å bruke Obodo i håp om at jeg kan ha min baby jente. du kan komme i kontakt med doc via info ___ templeofanswer@hotmail . medeier . storbritannia , ring 234 8155 425481 for hjelp

Takk,
Den Avdeling Familie

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...