fredag 9. september 2011

Veggskap - før og etter!


Endelig!

Veggskapet er endelig der ett veggskap skal være; på veggen! -Om det er ferdig? Nei, er det noe i dette huset som er ferdig da? -Men det er ferdig nok til å få komme opp på veggen!


Her er forvandlingen:

Et voila:
Det har vært litt av en prosess, og jeg måtte virkelig grave i arkivet for å kunne gi dere før og etter-bilder! Selv er jeg veldig fornøyd med resultatet. Akkurat passe fint og shabby!

Jeg har nesten glemt hva jeg har gjort med det, men det har blitt pusset og malt noen ganger... Hyllene inni måtte byttes ut og skapdøren skar jeg ut og satte hønsenetting i. Det ble litt av en forvandling! Utrolig hvor mye en rull med hønsenetting kan gjøre nytte for seg...
Skapet er farfars gamle verktøyskap.

Jeg fant det bak huset til pappa, og han hadde planer om å kjøre det på fyllingen! Èn ting er gamle møbler som jeg kjøper for slikk og ingenting i bruktsjapper og på loppis, men det er jo enda morsommere å gi nytt og forlenget liv til "arvegods"! Pappa skjønte ikke hva jeg skulle med det, men han ble begeistret da han så ansiktsløftnignen det har fått!
Jeg lurer fremdeles på hva jeg skal gjøre med håndtaket. Det ramler nesten av, så jeg må nok bytte det ut med tid og stund. Jaja, nå henger det der, gammelt og sjarmerende er det, så du skal bare se at det forblir slik det er!
Det blir nok et skap til oppbevaring av diverse mugger og skåler.
Akkurat har det fått seg en liten blå "touch".

 Sammen med den "nye" bokhyllen har de gjort at den eneste veggen i lesekroken vår nå virkelig blitt en egen trivelig liten avdeling i den lille stuen vår. Vi må vel kunne si at vi har utnyttet plassen maksimalt -uten at det har blitt overmøblert. -Det er jo en av fordelene med å male alt hvitt... ;)

Her venter vi i spenning om dagen. Min skjønne svigerinne har termin hvert øyeblikk, og vi gleder oss sååå til at det kommer et nytt familiemedlem! Jeg tror ikke Lyder skjønner så mye av at han skal få en fetter, men han er fullt klar over at tante Elisabet har en baby i magen.

Det har blitt lite hekling i det siste, med unntak av et par smokkesnorer. Jeg har derfor planer om å børste støv av heklenålene mine i helgen og gjøre siste finpuss på hekleprosjektene til den nye verdensborgeren!


Jeg ønsker dere alle en finfin helg!


Til Hanne:
Takk for fine ord :) Jeg er for tiden i permisjon og det er derfor jeg rekker å gjøre litt mer enn jeg vanligvis gjør!
Ellers jobber jeg i det offentlige :)

7 kommentarer:

silje-sin sa...

Kjempefint ble det! Lekkert med det blå inni også. Her er det fredagsvask light i dag, og så er det helg! Gleder meg til mandag! klem

Mine hverdager (Anne) sa...

Så utrolig fint det ble!
håper du får en fin helg :)

Anonym sa...

Ble kjempe fint!!! Koselig skap!
Hilsen snuppa..

Marthe sa...

Kjempefint skap Silje:) Du er skikkelig flink!!!!! Gøy å lese om hva dere bedriver dagene med og å se hvor flott dere har fått det i huset:)
Her er det travle dager....lengter etter late dager på en øde øy:)
Ha en flott helg med dine kjære!!!!

Klem fra Morvikgjengen:)

bella interiørblogg sa...

Så utolig fint veggskapet ble,så flink du er:)

Bettum Villa sa...

Skapet ble jo kjempe fint. Godt jobba!
Klem Madelén

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Hvor er det bare blevet super flot.
Ja! det er utroligt hvad maling kan gøre...

Ha´en dejlig dag.
Knus Susi

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...