Dagens middag var nok en formrett.
Herlig, sunn, norsk bondekost.
Så enkelt og så godt!
Oppsrkiften fant jeg på Matprat, og i formen hadde jeg:
nakkekoteletter (delt i to)
poteter
kålrot
gulrøtter
løk
purre
sellerirot
3 dl grønnsaksbuljong
frisk persille
Ha salt og pepper på kotelettene og stek i en panne.
Kutt opp grønnsaker og persille og ha i ildfast form sammen med kotelettene.
Hell over buljong og stek i ovnen i minst 1 time på 200 grader.
Retten er ferdig når alle grønnsakene er gode og møre.
Jeg må innrømme at retten ser ikke superdelikat ut på bildene, men godt var det, og den falt hvertfall i smak hos Lyder!
Jeg må innrømme at retten ser ikke superdelikat ut på bildene, men godt var det, og den falt hvertfall i smak hos Lyder!
Velbekomme!
1 kommentar:
Så herlig blogg
helt ny for meg ... ♥
Denne retten så helt
fantastisk ut, herlig at du deler,
takk ...!
Kommer gjerne på besøk
hit igjen,
likte så godt
headerbildet ditt ...!
klem til deg
Legg inn en kommentar
Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje