lørdag 22. mai 2010

En bra dag!


Dagen idag har vært en effektiv dag!
Den har ikke vært så produktiv, men allikevel har jeg fått utrettet mye!
Jeg har handlet inn bøttevis(!) med veggmaling, takmaling, gulvmaling, tapetlim og grunning.
I tillegg har jeg fått planlagt mye og ikke minst tatt noen avgjørelser (det er ikke like lett å bestemme seg med så mye som skal gjøres om dagen og jeg har 1000 tanker i hodet av gangen...) 

Lyder har dratt på pinseferie med mormor og oldemor til Hjertet i Telemark, så vi kan være litt effektive disse fridagene!
Jeg har også fått pusset to spisestuestoler og servantskapet til badet. Planen er å få vasket dem ned før dagen er omme så de er klar til maling!

Det beste denne dagen var løpeturen i skogen sammen med Lotte (hunden vår). Det blir desverre altfor lite tid til slikt om dagen. Døgnet har rett og slett ikke nok timer... -Men i august, når huset forhåpentlig begynner å bli ferdig og Lyder begynner i barnehagen, da for jeg tid til slikt igjen!
Viser noen bilder fra badet. Ferdig støpt, og flisleggingen starter over pinsen. Håper bare flisene ligger klare... Det gjorde de nemlig ikke sist jeg sjekket, så vi får håpe at Megaflis har fått orden på sakene!

Ønsker dere en finfin pinseaften!


4 kommentarer:

Forever Love ♥ sa...

Wow for en nydelig, inspirerende blogg!!
Gleder meg til å lese gjennom den og følge
den videre!

Klem fra Tonje

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Takk for fine ord på bloggen min! :) Spennende alt du held på med, men forstår at dagane ikkje strekk til! Blir spennende å sjå korleis badet blir! Huset her var også veldig trekvitt under bygging. Hadde nesten litt panikk før kvitfargen kom på panelveggane :) Lykke til!

Ha ei fortsatt fin Pinse!
Klem frå Elin :)

jordbærpiken sa...

Det blir nok flott dette her. Gleder meg til å se resultatet!

Bare pass deg. Når du først har begynt å kjøpe Green Gate er det ingen vei tilbake. :)

Ha en god helg med stor arbeidslyst!

Therese sa...

Hei hei mor. Så koselige bilder du viser. Gleder meg til å se jeg også. Gøy med slike før og etter bilder. Virker som din mann har taket på det her. Det er utrolig kjekt.

Deilig med joggetur ja. Jeg har så smått begynt å trene igjen. Utrolig deilig. Har vært og jogget i kveld faktisk jeg også. Det beste for hele dagen igrunn.

Ønsker deg en flott helg og uke Silje. Koselig å få litt kontakt igjen skidronning. STOR KLEM FRA MEG.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...