søndag 23. mai 2010

Kjøkkenet tar form!


Kjøkkenet begynner for alvor å ta form!

Idag har vi vært supereffektive og blant annet svingt oss med malekosten, sparklet og foret ut vinduer. På kjøkkenet har vaskemaskinen har kommet på plass og benkeplaten har blitt pusset og fått sitt første strøk med olje. Det gjenstår, som dere ser, endel ting før det er 100%...
Til min store fortvilelse, ser det ut som kildesorterings-planen min går i vasken -bokstavlig talt! Avløpet kommer rett opp fra gulvet midt under vasken og ikke inne ved veggen som normalt. Ja ja, vi må vel bare svelge noen kameler når vi velger et over 100 år gammelt hus... Det betyr at skuff-systemet ikke vil fungere, vi vil få mindre plass til bøtter. Det må derfor bare bli et skap uten uttrekk-funksjon. Jeg håpet i det lengste at det skulle løse seg på en eller annen måte, men jeg må nok bare innse at slaget er tapt. Nå gjelder det å finne et godt nok alternativ... Hmm...
Jeg er så fornøyd med valg av vask. Stor, dyp, god kum! Herlig! Har i tilleg kjørt på med et monster av en blandebatteri; IKEA Domsjø. Det blir kanskje ikke så estetisk pent, men jeg tror det blir veldig praktisk og funksjonelt. (Har ikke fått montert på den øverste delen enda).

Noe annet jeg er fornøyd med er at vi valgte å forlenge benken under vitrineskapene, forbi vinduet og bort til benken ved komfyren. Jeg tror den vil komme godt med! Ikke bare gir den ekstra benkplass, men den gir mulighet for å kunne "gjemme" ting som skammel og matskålen til Lotte.
Jeg fikk meg en løpetur med hund og mann i ettermiddag også. Kjenner at det, sammen med godt kosthold om dagen, gjør at batteriene lades fortere og jeg har overskudd til den hektiske tiden vi er inne i!

Nå får jeg komme meg i seng for vi skal tidlig opp og fortsette arbeidet på huset imorgen!

Håper dere har hatt en fin 1. pinsedag og at dere har noen koselige planer for morgendagen!

10 kommentarer:

Janne sa...

Åh, SÅ fint det ser ut Silje! Gleder meg til å se fortsettelsen :-)

Jannes lille sted sa...

Så fint det blir! det er så moro å pusse opp altså. Hvertfall når resultatet blir så bra som det her! gleder meg til å se fortsettelsen!

ha en flott uke
Klem Janne Merethe

Therese sa...

LYKKE TIL VIDERE MOR. STOR KLEM TIL DEG.

Kristin sa...

Ser veldig fint ut...og veldig likt kjøkkenet mitt :) Pusset opp i vinter...samme benkeplate, samme komfyr, nesten samme fronter i hvitt og samme løsning med en benkeplate forbi vinduet..her blir en brukt som spisebord m barstoler og til ekstra oppbevaring...hehe...eneste som mangler nå er de samme flisene ;)

Tonje sa...

Så fint!!

Anonym sa...

Så gøy å se hvordan det blir. Det blir utrolig fint! Jeg digger vasken;)

Klem Anja

Hvit Villa sa...

Så bra det blir! Kjenner til at alt ikke går som planlagt med disse gamle husene våre...men: sjarmerende er det iallefall! Lykke til med videre arbeid i uka som kommer :-)

Joy sa...

Hejsan,
Vilken mysig blogg du har och jag har lagt till mig som följare.
Bor också i en gammal Sveitservilla och ska snart renovera köket, och det ser ut att bli i samma stil som ni har valt - så det blir spännande att följa ert projekt med hus och hage!
Stor kram Joy

Anonym sa...

Så bra det blir, vennen! Gleder meg stort til å komme og se på det ferdige produktet!
Stor klem fra Monica

Amfea sa...

LEKKERT kjøkken!!
Legger deg til i blogglista mi jeg, for her vil jeg følge med videre!!!:)

:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...