mandag 29. mars 2010

Fotografbesøk


Forrige mandag var Lyder og jeg i studio hos fotograf Styrk Fjærtoft Trondsen.

Jeg var ved godt mot da jeg tuslet bortover gaten med Lyder i vognen, gåbilen og herr. Kanin under armen og en bag full av skift, bleier, håndklær og diverse remedier til å fange Lyders oppmerksomhet. Jeg hadde planlagt dagen nøye, og truffet bra både på måltid og søvn, så dette skulle gå som en lek! Joda, det var ingenting å si på forberedelsene... Men, jeg fikk erfare at selv med godt forarbeid er det til syvende og sist opp til Lyder om han vil smile, le, hyle, lage grimaser osv. -Og joda, det er morsomt med grimaser, men ikke alle er like sjarmerende. Det var ikke bare bare å håndtere en opplagt og energirik 1.-åring i studio. Etter èn time var jeg gjennomsvett og hadde hvilepuls som på en middels tung treningsøkt. Puh!Jeg har, som tidligere nevnt, vært veldig spent på resultatet, og når jeg nå sitter med det foran meg må jeg si at det gikk over all forventning! Spenningen lå ikke på fotografens ferdigheter, men på om det i det hele tatt var et bilde av Lyder der han ikke løp hylende ut av studio... Hylene var ikke gråt, men ekstase over å få løpe halvnaken rundt i et stort rom.Styrk har retursjert 30 av de fineste bildene i sort/hvitt og farge, og nå sitter vi i tillegg med en cd med 250+ bilder som vi selv har bruksrett til. Styrk er en fantastisk hyggelig person og en fremragende fotograf som jeg kan anbefale på det varmeste! Du kan ta en titt på hjemmesiden hans her.


Nå drar vi til fjells og der er det dårlig med internett... Det skal bli litt deilig òg.

Jeg vil derfor benytte anledningen til å ønske alle en riktig fin påskehøytid! Håper dere får tilbragt noen fine dager med familie og venner enten det regner eller solen skinner fra skyfri himmel. Det viktigste er å nyte  fine dager sammen og kanskje forevige noen flotte øyeblikk!

Klem Silje

6 kommentarer:

Therese sa...

Hei hei Silje. Herlige bilder Silje. Han har jeg ikke hørt om. GOD PÅSKE TIL DEG OG DIN HERLIGE FAMILIE.

Snakkes kanskje igjen over påske da.? KLEM

Anonym sa...

Hei Silje;)

Fantastiske bilder da! Ser ut som om Lyder og Herr Kanin kommer veldig godt overens. Har sagt det før, men må si det igjen; Lyder er til å spise opp! Riktig god påske til dere.

Klem Anja

Tomines hjem sa...

Så fine bilder! Du er heldig! Takk for hyggelig hilsen, riktig god påske til dere også!

Fru Fjeldhammer sa...

Så herlige bilde! Fant bloggen din igjennom kommentarboksen til Hilde heimdal... flott blogg du har, skal sjekke ut mer når jeg kommer fra jobb..gleder meg!

Ha en fin påske..
klem

Silje Skrunes sa...

For en nydelig liten gutt dere har!!! Og kjempe fine bilder!

Janne Lillian ♥ sa...

Så nydelige bilder Silje!

Kjenner meg igjen i anstrengelsen med å få en 1-åring til å fremstå best mulig på fotoshoot :)

♥ lager du ved å trykke fn-alt-L(der det står et tretall med rute rundt), slik gjør jeg det iallefall på min maskin. Får håpe du får det til:)

Ha en strålende påske!! Vi skal bare være hjemme på sørlandet, men kjenner jeg savner fjellet. Har alltid feriert på Rauland men familien.. men sørlandspåske er deilig det å:)

Klem ♥

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...