søndag 14. mars 2010

Gulvsliping og søndagsvask


Det har vært en produktiv helg i huset med både gulvsliping, takvask, gulvvask, riving av belegg i trapp og annet herlig småplukk... Mannen var en racer med slipemaskinen fra Bautas, og vi ble overrasket over hvor fin den gamle, slitte parketten faktisk kunne se ut! Vi får ta en ny tenkerunde på om gulvet faktisk skal males hvitt, eller om vi finner noen god og praktisk løsning på å bevare den lyse, luta look'en.

Noen som har forslag til hva man kan gjøre??

Søndag var det langt fra hviledag hos oss, men storrengjøringen gikk som en lek med god hjelp fra Sjur og Eirin.Det var med tungt hjerte jeg rev rosetten i taket, men den var helt malplassert i forhold til hvor vi skal ha spisebordet, så vi får satse på å få opp en ny. Hadde vi ikke revet den nå, så hadde jeg bare angret. Ja, jeg sier jeg, for jeg tror ikke manne bryr seg nevneverdig om hvor lampene henger...

Med gipsplatene oppe på kjøkkenet begynner det å bli klart for panel og malingspann. Til uken kommer kjøkkenet, så vi må bruke tiden godt fremover for å holde progresjonen oppe. Foreløpig har det egentlig gått over all forventning, og jeg tror at jeg kan si at vi er i rute.

Jeg har fått en ny god venn i Jordan. Nei ikke landet, men tak- og veggmoppen! Den har vært til god hjelp under dagens vaskeøkt. Hadde du spurt nakken min, så er vel ikke den helt enig, men imorgen er den sikkert back on track igjen.


Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld! Lyder sover og jeg skal skynde meg opp til en venninne for litt kaffe og skravling!

2 kommentarer:

bente sa...

Flinke super mammaen og pappaen!
Såååå gøy å se bilder av det fine huset!!Dåkk e jammen effektive!!Vet d e en sykt slitsom men samtidig artig periode:)Åsåå blir det jp så bra til slutt...
Vi skal sette inn støte med å få isolert og få ferdig loftet nå:)
gi god gutten lyder en diger klem fra oss!!
Lykke til me jobbing, både lønna og ulønna:)
klem bente

Tonje sa...

Så fint gulvet kommer til å bli. Vi tenkte å slipe vårt også men vi fikk så mange motstridene råd så vi beholdt den som den var.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...