fredag 4. mars 2011

Hageleksikon


Jeg ser at det er mange bloggere som har begynt å både så og planlegge hagestell nå som snøsmeltingen har startet og våren, forhåpentligvis, er rett rundt hjørnet.

Jeg har verken startet planlegging eller funnet frem minidrivhusene mine. Det blir hektisk til uken med Lyders 2-årsdag og feiring av den, så jeg får vel drøye det en ukes tid...
 Til bursdagen fikk jeg denne smarte hageboken:
Hageguiden, Grunnbok i Hagestell.

Fint for meg som er ganske grønn (hoho...) på det meste innen planter og hagearbeid. -Men interessen er der og jeg vil jo så gjerne få det til! Da er det kjekt med et oppslagsverk som gir meg svar på alt jeg måtte lure på om hage og planter!
Boken gir masse gode tips om hvordan man gjør ting, og gir gode råd om jord, plantevalg og igrunn alt annet man måtte lure på om hagestell!

Jeg hadde planer om å fikse hagen i år, men det må nok vente nok et år. Alle midler har gått med til huset, så vi får spare opp og gyve løs på hagen våren 2012. -Men  noe skal jeg nok få gjort i sommer.

Jeg tror at jeg skal gjøre som mamma tipset meg om og plante endel stauder. Hun har masse flotte, gamle stauder på gården sin, så jeg skal nok få sneket til meg noen avleggere derfra!

Mikkel og jeg har hatt besøk av en kollega idag, så i den forbindelse tok jeg opp skoleboller fra fryseren som vi serverte. I tillegg var onkelen min innom med flotte, røde roser. Perfekt timing da de andre virkelig er på hell! -Og da var nye blomster i hus for helgen også! Check!


 God fredag, god helg -og heia Norge!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Yo- check check- yo!!!
Var det GEIR????

Bettum Villa sa...

Har ikke planlagt så mye blomster og slikt enda, men tenker på alle møblene jeg vil skaffe meg på loppa og putetrekk jeg vil sy. Ønsker meg også et partytelt. Får se hva sommeren bringer ;)

Klem Madelén

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...