tirsdag 1. mars 2011

Vår ♥


Det er VÅR!
Selv om gradestokken viser -1 grad og det fremdeles er altfor mye snø ute: Idag er det 1. mars!

Jeg har vel aldri før vært så klar for våren som jeg er i år. Det er nok en kombinasjon av lysten til å komme seg ut å trille og det faktum at vi har hatt det altfor kaldt altfor lenge.
I mangel av bilder av snøsmelting og knopper på trærne, får jeg vise nye bilder av de flotte rosene mamma kom med i anledning Mikkels fødsel. Den største buketten har nå fått plass i en koselig gammel porselensmugge.

 Idag tar mannen med seg eldstemann og Lotte til fjells på hyttetur. Da blir det stille og rolig her i heimen.
Mikkel og jeg skal kose oss og nyte freden og ro'en -og vente på pluss-gradene!
-Så kom igjen kjære mars!
Skru på sjarmen, jeg vet hva du er god for!


11 kommentarer:

whitebite sa...

Mars♥ min måned!
Håper det går bra med babylivet Silje?!
klems

HusmorDronninga sa...

Kunne ikke vert med enig Silje!
Jeg vil ha vår NÅÅÅ!! (trøster seg med at det ikke er lenge igjen...) Det er bare EN del snø som skal bort først.. godt de melder plussgrader fremover... ;)

Kos deg med go'gutten!
Klem fra
Kjersti

Maren sa...

om våren ikkje vises ute endå så er den heldigvis på vei=) Mars er en fin måned bare solen kan skimte litt mer gjennom og gi litt mer varme=)=)

cathrine sa...

Hei!
Gratulerer med lille, søte Mikkel! Jeg dro på ferie den 16. febr på ettermiddagen og leste innlegget ditt like før vi dro. Artig at han kom ikke så lenge etter :) Han var bare nyyydelig! Nyt barseltiden! :)

Marthe sa...

Ja nå vil vi ha VÅR:) Elsker våren når alt våkner til liv igjen...her er det heldigvis ikke snø, så jeg ser lyset i tunnelen:) Håper su koser deg hjemme med skjønne Mikkel og at han har det bra og spiser godt:)
I dag er det jobb på meg og jeg sitter her med en merkelig følelse i kroppen...synes dette er veeeeldig rart!!!! Jeg har egentlig ikke lyst å gå på jobb, men det er vel bare å hoppe i det:)

Ha en flott uke snuppa!!
Klem

Bettum Villa sa...

Ja, skulle også ønske at våren kunne innta oss snart, men regner nok ikke med at det skjer noe før april (her jeg bor i allefall).
Jeg ser ut vinduet og ser snø, snø, snø.
Men her inne planlegger jeg hagen min (?!?)... jeg er nok ikke den eneste som gjør det, men må si jeg føler meg litt gæren ;).

Klem Madelén

Hildemor sa...

Klar for vår nå ja;),
Kos med litt alenetid, kos deg masse.
Klem Hilde

Har en drøm... sa...

Ja, er det ikke herlig at det er Mars, nå går det virkelig den rette veien...:))
Her er det mildt og sol i dag, det drypper fra hustakene ♥ Er glad i vinteren jeg altså, men nå er det på en måte nok, og den har vært så veldig kald i år, så er litt lei nå ja;)
Skjønner godt at du gleder deg, tenk den herlige tiden du går i møte med baby da... sukk ♥

Kos dere hjemme mens de store gutta koser seg på fjellet;)

Klem line

Anonym sa...

Jeg vil gå mer på ski.. vil ike ha vår helt enda.. Hadde bare basiluskene holdt seg unna slik at vinteren kunne nytes ute, skulle jeg juublet med deg.. men men..
Snuppa di...

Minasverden sa...

Det er deilig når våren kommer:)
Nydelige bilder du har tatt av rosene i en flott kanne/vase.
Ha en fin fin dag:)

Anonym sa...

Vår vår kom til meg;) Jeg gleder meg veldig til snøen går: De siste dagene har jeg lagt merke til at fuglene kvitrer igjen... De merker vel at det går mot vår de og? Det er deilig!

Så koselig at T tar med seg Lyder og Lotte på tur, og at dere får kose dere litt hjemme. Håper formen er bedre nå. Jeg har fått bihulebetennelse igjen. Nå har perm startet..

Kose dere, vennen.

klem Anja

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...