torsdag 31. mars 2011

Skal, skal ikke..?


Først en liten presisering til gårsdagens observasjon:
Det var ikke panneluggen som var problemet, altså... ;) Jeg passerer sikkert mange med musefletter på min vei uten å reagere, men når de henger litt høyere enn midt på hode på hver side og står rett ut som cheerleader pom-pons, så blir det kanskje litt i drøyeste laget -egentlig for enhver jente som har passert 10 år... -Og det blir jo ikke akkurat bedre for hvert tiår man kan legge til... ;)
Apropos hårsveis, jeg har jo tidligere nevnt trangen til å fornye seg. Vel, jeg går og vurderer om jeg skal klippe håret kort. -Eller dvs halvlangt, kanskje med lengde til haken eller no... -Hvertfall få meg en skikkelig hårsveis. Kanskje ikke så drastisk, men for en som har hatt langt hår hele livet er forandringen stor nok til at jeg nesten får litt panikk bare ved tanken.


Joda, håret vokser jo ut igjen, men, i mitt tilfelle, ekstremt sent! -Og jeg tenker at klipper jeg av meg halve håret nå, så tar jeg et valg for resten av livet. Har man passert en viss alder og blir korthåret, så har man liksom sagt hade til de lange lokkene for alltid... Men, på en annen side, hva er poenget med lange lokker når man 90% av tiden hiver det opp i en tull med en hårklype eller i en hestehale..? Jeg gidder jo sjeldent gå med det ned. For det første er det ofte i veien, og for det andre er jeg ekstremt varmblods. Langt hår er faktisk nok til å vippe min indre temperaturregulering av pinnen...
Nei, ikke greit det der, men det går nok mot en hårklipp ved neste lønning. Det er jo en trist tanke å ikke kunne ha lange krøller til festivitas... -men med så ofte det er festivitas her i huset er det forsåvidt ikke noe tap... ;)


I tillegg til mitt herlige, usminkede morratryne viser jeg noen bilder av vårt skjønne firbente familiemedlem. Hennes morratryne er vesentlig vakrere enn mitt... Hun kan være et mareritt for meg og hanskes med da hun stort sett kun mottar kommandoer fra mannen, men hun er søt nok til å lure meg...

Ja, jeg har alltid med hundepose på turen. -Og ja, jeg bruker den... :)

Perleblomstene i  tekannen/muggen blomstrer for fullt, så jeg tenkte at jeg måtte vise noen bilder av dem. Vi vurderer å dra på hytta i helgen. Det er ikke meldt det helt store været, men litt miljøforandring hadde vært deilig for alle mann. -Og det er lenge siden vi har gjort noe koselig sammen.


God torsdag! -Og god helg dersom jeg ikke er innom imorgen!


14 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Dere er veldig søte begge to! *S*

Enig med du angående hunde bæsjen, folk er sløve... akkurat nå er det ekstremt mye synes jeg, blir nesten hysterisk hver gang minsten prøver å leke seg i snøfondene!

Ha en fin dag!

Anonym sa...

La det stå til, Silje;) Jeg vet det ikke er enkelt å klippe av seg lokkene, jeg har også en viss angst for akkurat dette. Men etter at M ble født, måtte jeg bare forandre litt. Og da sa jeg til min søte frisør; "jeg stoler på deg, nå kan du bestemme selv hva du vil gjøre". Hun klippet meg til rett under haken, og brukte rettetang. Jeg ble veldig fornøyd. Følte for første gang at jeg fikk en ordentlig sveis og den ble ganske feminin og..Det hender jeg savner det lange håret, og det å kunne sette det opp. Men så lenge jeg får til en liten hestehale mtp jobb, så er det greit..

Lotte er skjønn!

Klem Anja

Mona sa...

Så søte dere er da!! ;-)

Skjønner godt du vegrer deg til å klippe håret...hadde også langt hår for mange år siden, og klippet meg veeeldig kort, dvs fra å ha hår til langt nedpå ryggen, til 4 mm langt...
Grunnen var, som du, at jeg hadde det alltid i en klype, hestehale eller oppsatt på annet vis...Alle rundt meg sa at jeg kom til å kle kort hår kjempegodt, siden jeg kledde å ha det oppsatt. Jeg ble veeeeldig missfornøyd :-( Alle andre syns det ble fint... Men heldigvis vokste det ut igjen, og jeg kommer aldri til å klippe meg så kort igjen...

Men nå har jeg "hake"-sveis, og er veldig godt fornøyd!! Jeg stolte på min frisør når jeg fikk denne sveisen!!
Ønsker deg lykke til med valget ditt!! Tipper du kler det meste :-)

Marthe sa...

NEI!!!! Musefletter og pannelugg på dem over 50 er ikke lovlig!!! Burde få en egen paragraf i straffeloven det der:) Ha ha!!! Jeg tror du hadde blitt meget vakker med en litt tøff kortere frisyre.....men skjønner skepsisen til å klippe lokkene som alltid har vært der:) jeg gleder meg faktisk til den dagen jeg skal få en litt stilig frisyre, men er laaangt fra tøff nok enda:)
Når det gjelder bæsj og poser er vi nok enige....blir steik forbanna når jeg får dritt på meg eller vognen....damn it ass!!! :) Plukk opp dritten sier jeg bare:)
Håper du koser deg hjemme med dine skjønne gutter og Lotte:)

Håpr vi ser dere snart!!!
Klem

Elisabet sa...

Ta steget og klipp deg silje! :-) jeg er sikker på du ikke kommer til å angre! Kort hår er FINT,(jeg har d jo selv hoho) og ja, mye kjekkere å ha en frisyre enn å stadig ta d opp i en klump baki ;) Snakker om erfaring her..
Kusine Susanne er blitt min nye frisør, og jeg er superfornøyd! Hun er jo et stykke borte fra deg da..hvis ikke, hadde jeg anbefalt henne på d varmeste ;)
Håper dere har det bra ellers! :)

Anonym sa...

Kort kort kort!!
Hilsen snuppa!

whitebite sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
whitebite sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
whitebite sa...

Tok poenget med museflettene..haha!

Og jeg forstår det ikke er et enkelt valg du står ovenfor.. Har hatt langt hår hele livet selv (etter å ha blitt bolleklippet og traumatisert som 7-åring..) Jeg klipper håret sånn ca 1-2 ganger i året, og eneste krav er at det må være langt nok til å ha i hestehale.. Klarer ikke (som deg) hår i veien!fysj!


Du kan jo gå for en mellomting?!
good luck!
Klem

Janne sa...

Åh JA, gå for kortere look. Du blir en mer type med en sånn sveis... Jeg har jo langt hår og går alltid med det opp, og det er nøyaktig på grunn av de 2 grunnene du sier... Det er i veien og jeg er også ekstremt varmblods :-) Spent på hva du gjør hos frisøren.

God helg og god tur på hytta kjære Silje.

Hanne Margrete sa...

Jeg synes du skal tørre å klippe deg! Jeg hadde langt,tungt hår før jul, men klippet det helt kort! Ikke barbert guttekort,men en tøff dame-frisyre! har ikke angret en dag! de fleste som klipper seg blir mye Freshere.. Du trenger selvsagt ikke gå like ekstremt til verks som meg, men forandring fryder:)

Bettum Villa sa...

Jeg tok steget helt ut for litt under et år siden og klippet av meg (det meste av) håret.
Var dritt lei av at det alltid var i veien og at det tok hundre år før det tørket etter en dusj. Ikke var jeg glad i å sette det opp heller. Så valget om å klippe det kort var lett.
MEN derimot å finne den riktige korte klippen har vært et prosjekt. Noen ganger treffer frisøren andre ganger ser det helt mongo ut.
Lykke til med valget!

Klem Madelén

Har en drøm... sa...

Flotte bilder!
Jeg har akkurat samme dilemma som deg når det gjelder håret;)
Jeg har halvlangt hår som stort sett altid er i en dult bak i nakken... Jeg har lyst på en kul sveis, men vet ikke om jeg tør...;)

Skjønne hunden deres ♥ Hun var nydelig!

Ha en fin helg, uansett hvor dere velger og tilbringe den;=)

Klem Line

Mette sa...

Kjenner meg også godt igjen :) Går stort sett med hesthale eller noe slikt for å få det vekk fra ansiktet når jeg jobber :) NYDELIGE hvite perleblomster du har ♥ og så skjønn hund... Ønsker deg en flott uke som kommer, klem fra Mette

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...