onsdag 30. mars 2011

Når snøen smelter...


...kommer all dritten fram!
Bokstavlig talt.

Kjære hundeeiere: Selv om dere sparket snø over ekskrementene deres firbente venn la fra seg i grøfta i vinter, blir det ikke borte! Nei, det har ligget godt bevart i noen-og-tyve minusgrader, så nå kan dere sammenlikne med dagens levering og se om det er noe forskjell i avføringen!
Litt hard i magen ja.. -Bytte fôr, kanskje...?

Nei, helt ærlig, det er ufyselig! De av dere som har fått dem til å gjøre fra seg på gresset, vel, med tid og stund blir nok den leveringen til jord. -Men til de av dere som tror at bæsj+asfalt=jord, kan jeg fortelle at bæsj+asfalt=vogn/sko med bæsj=gangen full av bæsj
=illeluktende og ekkelt!
Jeg trillet en tur til byen idag. Der er folk hvertfall litt mer tilbakeholden på å la dritten ligge, så der var det ikke så ille. Jeg ble, nok en gang, kontaktet av en kar med dress og ryggsekk som trykket en sort bok inntil brystet... Jeg registrerte at han åpnet munnen, men Muses "Uprising" overdøvet heldigvis budskapet hans. Jeg ga ham et skjevt smil, løftet hånden og satset på at han tolket gestikuleringen min til et høflig "nei takk".

10 meter lenger nede i gaten sto en journalist og hanket inn forbipasserende til "5 på gata".
Hadde det ikke vært for at jeg kjente journalisten og derfor ikke hadde samvittighet til å si nei, skulle jeg gitt ham det samme tegnet han jeg nettopp hadde kaldt avvist den andre karen med...
Helt sant altså... ;)Jeg så forresten en dame på 50+ idag med pannelugg og musefletter.
Er det lov?


Håper du har hatt en fin onsdag!

9 kommentarer:

whitebite sa...

dame 50+ med pannelugg og musefletter?
nei, det er ikke lov. Uten pannelugg derimot.. a totally different story!
Og, neiii til hundedritt!!!!

Hanne Margrete sa...

Hehe,fin fortelling om din dag(i kort versjon) Helt enig, det er så drygt å tråkke eller trille i hundebærsj! er så seigt at det nesten ikke går av.. Og dame på 50 med musefletter er ikke lov,hverken med eller uten lugg;)

Kjempefint det mørke bordet med de hvite stolene rundt:)

Anonym sa...

Er du sikker på at det er hundefritt da? Kattene har problemer med å gjøre fra seg når det er så mye snø som det har vært i vinter. De må rett og slett grave det ned i snøen stakkar.

Silje sa...

Huff.. Nei, dame med pannelugg og musefletter burde ikke være lov!!

Det er så ekkelt å finne hundedritt overalt nå.. Har vært borti det samme selv. Det er virkelig en del hundeeiere som er sløve når det kommer til å plukke opp etter sine firbente..

Ellers vil jeg si at du har en koselig blogg som jeg titter innom med jevne mellomrom! :)

Moccamamma sa...

Du har min medfølelse for den vaskingen av gang og vogn. Man oppdager det alltid for sent.

Hva hadde hundeeierne sagt om vi hadde slengt ei full bleie med brunt innhold i hagen deres? Som en hevn?

Jeg overhøvlet en nabo i vinter, som lot hunden gjøre fra seg i hagen min. Hadde ikke med seg pose engang, og måtte gå slukøret hjem etter en. Ikke kjekt å få det på parkdresser og støvler :(

Men, håret sitt, det får folk ha akkurat som de vil :) Vi som har passert 40 og begynner å bli grå kan få sånne ungdomsspasmer av og til :) (har ikke musefletter altså....)

Håper du får en trilletur uten brune flekker i morgen :)

Moccamamma :)

Fru Emma sa...

He he:-) Her var det jo litt humor og greier. Det liker vi. Legger meg til som følger!

Anonym sa...

Hei!

Jeg forstår ærlig talt ikke hva som rører seg i hodet på de hundeeierene som lar hunden gjøre fra seg midt i gata der vi andre skal gå, og som gir beng i om andre tråkker i det. Det ser helt j..... ut, jeg må passe på lillemor som en hauk for at hun ikke skal tråkke i det. Hva er det som gjør at noen tror det er ok å la hundens dritt bare ligge igjen? jeg måtte ta for meg en dame her i sameiet i vinter. Hun og hennes kjære hund gikk foran meg, hunden måtte bæsje og det gjorde den på gangveien der vi andre går. Ikke midt i veien, men heller ikke i grøfta. Damen og hunden gikk elegant videre, mens en illeluktende bæsj lå igjen. Da jeg spurte om hun ikke hadde tenkt å plukke den opp, svarte hun ganske enkelt "nei!" Jeg sa da at det var hennes fordømte plikt som hundeeier. Jeg ble kjempe provosert, og det endte med at jeg spurte om hun syntes det hadde vært hyggelig om jeg hadde plukket den opp, og slengt den utenfor døren hennes. Fikk aldri noe svar på det.. Akkurat dette er noe jeg blir skikkelig irritert over. Jepp, da der fikk jeg utløp for det;)

Håper du slipper dette problemet fremover, Silje.

Klem Anja

Med kjæleik til livet sa...

hopsan -- skjønna det med hunde driten - og jepp eg er jo hunde eier selv ;)

men eg viste IKKJE at det var aldersgrense på musefletter og pannelugg
ærlig tatt ......

morgen klemma fra monika

Janne sa...

Ha ha ha ha... NEI, det er ikke lov!!! Det er bare noen som ikke skjønner at det er en del ting man ikke kan gå med o.l. da man har nådd en viss alder :-)))))

Følger bloggen din hver dag kjære Silje mor, og koser meg med den. Du har såå fine bilder!!!!!!

Så gøy å høre at du syntes jeg er så kreativ i ting jeg finner på med Tobias... Syntes det er så gøy å komme seg ut :-)))

Ha en fin fin dag

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...