mandag 28. januar 2013

Nytt spisebord: check!


...eller nesten check!
Jeg har etter mye frem og tilbake endelig bestilt nytt spisebord!

Mannen er lei av at jeg til stadighet ønsker hans mening på møbel- og interiørfronten. Innerst inne vil jeg vel bare rettferdiggjøre kjøpene mine og gi ham en mulighet til å komme med sin mening, men jeg burde ha lært nå. Han bryr seg like lite om hva slags spisebord vi har som hva slags dopapir jeg kjøper. På en måte er jeg jo heldig som stort sett får akkurat det jeg vil. Problemet er at jeg er så ambivalent og trenger noen ganger litt hjelp med å lande på et av de hundre alternativene jeg er innom...

Vel, det er jo for så vidt ikke noe problem.
Jeg har jo Snuppa og Mona som hjelper meg med slikt!
Så... Valget falt til slutt på Skagen spisebord i hvitoljet eik fra Bolia. Jeg har ikke hatt noen spesielle preferanser i forhold til utseende på spisebordet, annet enn at jeg ville ha noe "nøytralt". Det står midt i stuen vår, så jeg ønsket at det skulle være enkelt, varig og selvfølgelig passe inn med resten av inventaret. Siden vi har Vitra Eames-stolene måtte være ganske lavt. I tillegg ønsket jeg et bord med mulighet for forlengelse, og dette er 180 cm og blir hele 280 cm med ileggsplater! Litt kjedelig utseende tenker du..? Neida! Pørrrfekt!

Bordet har en overkommelig pris også, men med nytt spisebord trenger vi også 2 nye Eames-stoler... Jaja, bare å begynne å spare!


Avslutningsvis:
Gratulerer til min snille pappa med dagen idag!


Ha en super uke alle sammen!


1 kommentar:

Har en drøm... sa...

Lekkert bord!!
Et slikt et står på ønskelisten her og, det vi har er veldig praktisk, men i heeeelt feil farge:)
Kan gjøre noe med det ja... men tror ikke det blir noe fint på sikt:)

Ha en fin fin dag ♥ Og gratulerer til pappa'n din:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...