Dette er også en smakfull middag til de minste. Skjærer man bort de feteste delene på svinekoteletter er dette magert og fint barnemat- kjøtt. Rimelig er det òg!
1/3 del poteter
1/3 del gulrot og kålrabi
vann
persille
evt. en halv buljongterning
Skjær bort fett og ben fra kotelettene og kutt i terninger. Ha litt vann i en kjele og ha i kjøttet. La trekke i ca. en halv time. Kutt poteter, gulrot og kålrabi i terninger og ha i gryten. Persille og buljong gir ekstra god smak. La alt trekke en god stund. Hvor lenge er litt ettersom hvor god tid du har, men får det trekke minst en time blir kjøttet godt og mørt og lettere å mose.
Moses, fordeles i glass, avkjøles og fryses.
Velbekomme!
1 kommentar:
Hei:)
Kjempefin blogg du har:)
Så flink du er som lager hjemmelaget mat til minsten:)
Legger meg til som følger hos deg så kanskje jeg kan plukke opp noen flere gode tips:)
Merete
Legg inn en kommentar
Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje