lørdag 3. april 2010

I hjerte av Telemark: GjesterommetDet er mildt, overskyet og jeg benyttet anledningen til å sove lenge idag. Man får en ro over seg av å være på et slikt sted, så det er igrunn ikke så rart at jeg idag sov lengre enn jeg har gjort på mange år.
Idag viser jeg noen bilder fra gjesterommet. Rommet har de samme fargene som Ivistoga; en varm gammelrosa farge som gjør rommet lunt og nostalgisk. Det vites ikke om denne fargen er original fra gammelt av eller om den er ny på 1900-tallet, men fin er den hverfall!
Som Ivistoga preges også gjesterommet av gamle møbler og interiør fra auksjoner over hele fylket. Mine favoritter de gamle Jesusbildene i flotte rammer som pryder veggen ove sengene. Mange av gårdens opprinnelige møbler har blitt "felleseie" og er å se på Telemark Fylkemuseum.
Hjertero.com ønsker alle en nostalgisk påskeaften!

3 kommentarer:

Min Lille Drøm sa...

For en fantastisk plass!
Nydelige bilder, helt enig med deg...herlige Jesus bilder;)
Helt skjønne bilder av lillegutt hos fotograf også, har hørt rykter om at Styrk er en bra fyr!
Videre god påske til dere, kos dere i fjellet, jeg jobber og påsken nytes hjemme.
Nå har far i huset her laget kart og gjemt påske-eggene ute i hagen.. I dag titter sola frem i Skien og da løper vi ut!
Klemmer fra Monica

Anonym sa...

Gården er nydelig! Det må være deilig å ha et slikt sted å trekke seg tilbake til. Der man kan senke skuldrene og glemme hverdagens kjas og mas;) Kos dere resten av påsken. Håper det går greit med snekkeren hjemme;)

klem Anja

silje-sin sa...

Hei Silje! For et nydelig sted!! Fantastiske farger. Hvor i Telemark er dette da? Burde jeg visst det kanskje:) Flotte fotografbilder også. Håper dere får en herlig dag! Vi prøver å nyte de siste poåskedagene, selv om storebror er syk. Klem fra Silje.

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...