tirsdag 27. april 2010

Sneak peak at Panduro!

Endelig!!


Jeg er i ekstase over at Panduro endelig har åpnet i nærheten av meg! Denne butikken er jo Mekka for oss som liker hobbysysler enten det innebærer klipp & lim, sying, maling klistring, knyting, perling, tegning... -You name it!
Jeg hadde superdårlig tid, men måtte jo bare løpe en tur innom... Kanskje like greit at jeg var på farta, for jeg blir så inspirert og får så mange ideer av å tusle rundt å se på alt det morsomme man kan skape av ting fra denne butikken! -Og da får visa'n bein å gå på...
De hadde noen åpningstilbud, så jeg dro med meg en søt Tilda-boks. Siden jeg har bodd i pappesker i snart ett år (puh!), har jeg ikke helt kontroll på hobby-kassene, så jeg måtte gå til innkjøp av en ny flaske med dekoupage. Lyders garderobeskap skal få en liten oppfriskning innvendig. -Og de søte nostalgiske glansbildene hoppet opp i kurven min helt av seg selv! Heeelt sant...
På vei ut dro jeg med meg vårkatalogen deres, og de har fått inn fantastisk mange fine stoffer i nydelige farger! Ikke minst har de fått inn mange hobby-remedier til den shabby og nostalgiske stilen!
Ellers må jeg alltid gå en runde i labyrinten hos Søstrene Grene. De har så mye morsomt, og der finner man alltid noe som er "kjekt å ha". Denne gangen fant jeg noen utrolig søte gummihansker. Hva jeg skal bruke dem til? Tja... nei... kan jo bruke dem til oppvask, maling, planting. Man finner alltid et bruksområde til noe så søtt! Det morsomme i denne butikken er jo prisene. Hanskene kostet kr.22,18!

-Det hører med til historien at dette var det siste paret de hadde, og de var stiftet på veggen. -Men jeg skulle ha disse! Jeg fikk låne saks og en stiftefjerner og rev de ned fra veggen!

Ha en super tirsdagskveld alle sammen!

 

7 kommentarer:

Janne sa...

Åh, de var jo bare super søte de hanskene.. Skal se at jeg må ta meg en tur innom søstrene Grenes også ja :-)

Inger Elin sa...

Hei! Så koselig at du vil følge bloggen min! Kjempeflott blogg du har :-) Masse fine bilder! Her kommer jeg igjen! :-)

Klem

Tonje sa...

Slike glansbilder har jeg å. Limte de på fyrstikkeskene her:)

Anonym sa...

Artig artig!!! Meget bra butikk den pedro!!
Hilsen heidi

Janne Lillian ♥ sa...

Nydelige glansbilder:)

Minner meg på at jeg snart må ha meg en tur på Panduro selv! Altfor lenge siden,men det er farlig å gå der.. Mange fristelser!!

hansker kan man bruke til det meste, oppvasken og plantingen blir med ett litt mer lysbetont med lekre hansker ♥

klem

Anonym sa...

Panduro er min yndlingsbutikk! Finner alltid mye inspirasjon der. Jeg har handlet inn materialer slik at jeg kan lage en krone til lillegull, men har ikke fått startet på det prosjektet enda.. Nå tror jeg må innom for å kjøpe glansbilder, de var jo skjønne.

Tenk å vaske opp med så fine hansker da, Silje.. Lekkert!!

Klem Anja

Jannes lille sted sa...

Hei:)
jeg er i ekstaser selv jeg! Etter at Panduro åpnet her har jeg jo blitt helt frelst. Trengte bare kikke inn i den butikken for å skjønne at dette var og ble min nye favorittbutikk!

Klem Janne Merethe

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...