søndag 11. april 2010

Voss og hvitveis

Helgen har vært strålende!
Lyder og jeg har kost oss masse ute i helgen. Vi har blant annet vært på tur i skogen og gjort verandaen her hos morfar sommerklar. Vi spiste årets første middag på verandaen idag. Det var helt herlig! Herlig har det også vært å ha verandadøren på vidt gap i hele dag.
Da vi var i skogen fant vi hvitveis! Jeg syntes dette var veldig tidlig, og trodde det var blåveis- og hestehovsesong om dagen, men tydeligvis ikke. Hvitveisen vil vel også være med på å nyte det flotte vårværet vi har om dagen, og jeg forstår den godt!
Ellers må jeg bare vise noen bilder av norsk design jeg syntes er veldig bra. VOSS har noen utrolig tøffe flasker. Ikke er det så dyrt lenger heller -ikke som det var, hvertfall. Det heter VOSS, men rett skal være rett, innholdet er vel strengt talt tappet på sørlandet... Men når det er sagt er det ikke smaken av innholdet som begeistrer meg, det er innpakningen.
Ellers var jeg en tur i huset idag og tok litt bilder. Skal prøve å få oppdatert bloggen med litt mer bilder fra huset. Det går tregt der om dagen... Uff og huff. Tiden strekker bare ikke til. -Men imorgen begynner de på badet og det er et kjempesteg i riktig retning!

Jeg håper dere alle har fått nyte litt av helgens go'vær og ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld!

1 kommentar:

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så koselig med hvitveis! Ordentlig vårfølelse

Ha en fortsatt fin kveld
Klem Janne Merethe

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...