onsdag 14. april 2010

Retro racerbil


Til jul ifjor fikk Lyder denne tøffe retro gåbilen av oss. Ikke bare er den morsom å kjøre, men den er jo et møbel i seg selv til barnerommet! Jeg er nesten allergisk mot alle plastikklekene som florerer og er stor fan av tre- og andre nostalgiske leker. De kan være vel så morsomme, utviklingsfremmende og pedagogisk korrekte som "nye" leker.
Bilen er kjøpt hos Sprell. Det er en liten butikkjede med 3 butikker i Oslo/ Bærum. -Bor du et stykke unna har de en super nettbutikk som du kan besøke her. Jeg bestilte fra nettbutikken. Det var rask levering og bilen var lett å montere.

Lyder hadde en liten periode da han ikke brydde seg så mye om den, men nå har interessen blusset opp igjen, og han storkoser seg med den tøffe bilen sin! 

Bildene er tatt av Styrk Fjærtoft Trondsen til Lyders 1.års-fotografering. Jeg bar bilen med meg under armen for jeg tenkte at den kunne bli tøff å ha med på bildene. Det var litt drass, men vel verdt det!
Han har ikke det helt store vokabularet enda, men som mange andre smågutter er "dshil" (som mamma'n gjenkjenner som "bil") det første han sier om morgen, det første han roper når vi går ut av døren og han står på verandaen kikker med lengtende blikk mot alle "dshilene" som kjører nede på veien...

Denne bilen har hvertfall vært suksess her i huset, og kan anbefales til barn som er for små til å sykle...


2 kommentarer:

Tonje sa...

Den stilige bilen. Jeg å liker treleker, men siden de fleste leker har blitt kjøpt av andre enn oss her har det blitt litt av hvert.

Åh for et fantastisk hus dere har fått dere!! Jeg elsker sveitserhus. Har fundert på hvordan jeg kan fikse fasaden på det vi har for å få litt mer den stilen....tror det blir en utfordring med et tregt 70-talls hus:) Gleder meg til å følge med her inne!!!
Om det blir østlandstur på oss i år svinger vi innom!!!

Janne sa...

Utrolig fin bil Silje...
Sukkertøy for øyet!!!!
Begynte ikke Lyder å gå på 1 års dagen
sin også?? Tobias gjorde det i dag, så
utrolig gøy!!
Og tenk, bare 1 mnd. mellom de, gøy!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...