søndag 25. april 2010

Lyders garderobeskapInnerst i en bod i barndomshjemmet mitt fant jeg barnegarderobeskapet fra pikerommet mitt. Pappa hadde det da han var liten og da var det blått. Skapet er solid av heltre og et veldig koselig lite møbel! Mamma malte det hvitt og spikret på rosa lister da jeg hadde det. Da jeg nå fant det var det ikke særlig pent. Listene stod på halv tolv nå og skapet var skittent og fælt.
Skapet skal gå videre i arv, og jeg tror det vil bli veldig fint på rommet til Lyder. Med et par malingsstrøk utvendig -og innvendig og fornyede knotter skal det bli fint igjen! Jeg har tatt et par strøk, men det gjenstår ennå et strøk inni. -Og så får jeg se om jeg finner på noe lurt for å pynte det litt ekstra...
Nattbordet som skal brukes til servant på toalettet er ferdig malt, og mangler nå en plate og servant på toppen, samt et par knotter. Hyllen til Lyder blir fin den også, men den skal ha et strøk til før jeg sier meg fornøyd.

Mannen har dekket til gulvet på soverommet vårt med plater av diverse slag (ikke spør meg hva...) og hadde begynt på furugulvet da jeg dro derfra. Det er ferdig nå, så jeg gleder meg til å se det endelige resultatet. Jeg tror det blir lyst og fint!
Vi har hatt en produktiv helg i huset og om vi ikke begynner å se enden, så ser vi hvertfall at inflyttingstiden nærmer seg!4 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Så spennende dette er! jeg oppdaget bloggen din akkurat nå,og kommer garantert til å følge med på fortsettelsen! så utrolig spennende å følge en sånn prosess i et så fint hus:)

selv bor jeg i et nybygget hus,men har alltid hatt en forkjærlighet for gamle hus,med sjel og skeive gulv..

Anonym sa...

Så heldig du er som finner gamle skatter i boden. Koselig med ting som har gått i arv;)

Ha en fin kveld!

Klem Anja

Tonje sa...

Blir så fint dette. Deilig å slippe å bo oppi all oppussingen i allefall:)

Tomines hjem sa...

hei vakre!! takk for hilsen i dag.. og yes.. det er faktisk mulig å bli mettet.. vi har loppis hver eneste helg nå i noen mnd. og det er trist å se hvordan enkelte oppfører seg, og pruter og hyler som noen gale... vafflene er fortsatt utrolig gode, og venner treffer jeg alltid, så enda så lenge så må jeg reise.. fantastisk flott hus du har.. gleder meg til å se mer!!

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...