mandag 17. januar 2011

Etterlysning: Lekegrind


Da Lyder var baby lå han mye i en lekegrind i stuen. Dette var veldig praktisk og det holdt Lotte på god avstand. Den gang kjøpte vi en 100x100 lekegrind av en kollega.

Vi tenker å gjøre det på samme måte denne gangen også, men vi har et lite plassproblem i stuen. Ikke kan jeg forstå hvor vi skal plassere en 1m2 stor lekegrind uten at den står "i veien".


Bildet er lånt fra http://www.kidsandcare.no/


Den gamle har blitt utsatt for litt ducktape og hobbysnekring, så jeg lurer på om ikke det er på sin plass å investere i en ny.

Jeg fant denne på Kids & Care. Den virker solid og fin, og ikke minst er den 80 x 80, så den tar ikke fullt så stor plass som en på 100 x 100. Er det noen av dere som har erfaring med Pippi Lekegrind eller vet om andre typer som måler 80 x 80 og som har justerbar bund?

Tips tas imot med stooor takk!

Happy (manic) Monday!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Silje!

Jeg har dessverre ingen tips å komme med, vi hadde ikke grind til Maia. Men nå når lilleputt er på vei, må vi nok skaffe oss en. Så jeg håper du får noen tips!

Ha en fin kveld.

Klem Anja

Marthe sa...

Heisann frøken:) Ja nå nærmer det seg fort her...og alt må gjøres klart:) det er jo kjempekos å plukke frem klær og utstyr igjen tenker jeg. Vi har enda ikke investert i lekegrind vi og vet ikke om vi har plass heller. Husker at Lyder sov oppi den og det var jo sååå søtt:) Max ville stort sett bare sove i vognbaggen eller i sengen sin...selv om jeg hadde investert i resirkulerte vugge, som var kjempeskjønn:) Du finner nok ut av det, med eller uten lekegrind!!!Håper du holder deg frisk nå frem mot termin slik at du få kost deg de siste ukene med kun en liten gutt:) Snart blir det veeeldig travelt vettu:) Første dagen på fem dager der jeg klarer spise noe i dag, så jeg trenger ikke noe mer slankekur etter dette, ha ha ha:)
Vi snakkes snuppa:)
Klemma

Anonym sa...

Hei! Vi har akkurat fått gutt nr 2 i hus og med en 3 åring til storebror er det veldig kjekt med lekegrind! Har kjøpt nettopp den lekegrinden du tenker på; Pippi lekegrind i 80 x 80 cm med justerbar bunn i hvit! Veldig fornøyd og superenkel å sette sammen! Med liten stue som vi har er det kjekt at grinden ikke tar stor plass! Lykke til!
Hilsen Anette

Siljes Hobbyrom sa...

Så kjekt med lekegrind! Håper du får mange tips her! ;)

Tusen takk for utfordring lenger nede her! Du har virkelig en flott stue!! ;) Tror desverre jeg velger å stå over denne siden stuen til pappa ikke er så veldig bloggbar for øyeblikket. Og møblene -> ikke helt min stil alt nei ;)) Men kommer nok bilder derfra også etter hvert!

Håper du får overtalt mannen til å kjøpe vitrineskapet! ;)) hadde nok blitt råfint!!

Må ha en fin kveld!
Klem

. sa...

Lekegrind er nok kjempe lurt!! Du får lage litt plass - så får den være i veien en liten stund, men tenk så deilig det blir å få den vekk etterpå da :D Håper du finner en løsning :D

Nettelita sa...

Oj, denne så jammen kjekk ut! :) Vi hadde ikke lekegrind til Noah, men nå som vi bor i dette gamle huset er det sikkert ikke så dumt å skaffe seg en! Det er jo gulvkaldt hos oss sommer som vinter, så sikkert godt for mini å kunne ligge lunt i en slik lekegrind.. Og 80 x 80 høres jo genialt ut for vår lille stue og! :) Så takk for tipset! :)
Håper dere koser dere i bursdag!
Klem Anette

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...