søndag 2. januar 2011

Julen er på hell -tid for kupp!


Før jul så jeg en veldig fin lysestake formet som et tre med plass til 10 telys på Plantasjen.

Jeg vet at er det ett sted de har store partiinnkjøpt og kjører hardt på julesalget så er det Plantasjen, så  jeg fant ut at jeg kunne være foruten denne lysestaken før jul bestemte meg for å vente.
Det viste seg å være lurt, for i romjulen hadde de flere igjen -og da til 70%! Kjempekupp, og nå står det der og gjør seg virkelig i det ene hjørnevinduet vårt. Det gir en veldig koselig stemning inne i stuen og lyser fint ut i gaten til forbipasserende.

Imorgen står hverdagen for tur igjen, og jeg føler meg faktisk ganske ferdig med julen. Det har vært en hektisk desember mye forberedelser til jul og altfor mye sykdom i huset. Jeg håper virkelig at vi har brukt opp vår sykdomskvote for 2011! Nå gleder jeg meg til å pakke ned julen og finne frem babytøy i str. 50/56 og sette igang vaskemaskinen!
Jeg har gjort noen flere gode romjulskupp også, men jeg pakket det ned og kan nå glede meg til å pakke dem opp til neste jul!

Er du klar for å pakke ned julen?

4 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Julen er pakket ned i dag og det er veldig deilig, samtidig som det er litt vedmodig. Var så glad i den girlanderen i trappa :P. Og for en gang skyld var jeg flink med å sortere ut gammel stygg pynt slik at bare kremen er igjen til neste år ;).

Så i 2011 er det greit å begynne med blanke ark.

Klem Madelén

Har en drøm... sa...

Veldig klar for og pakke bort julen ja, og dermed er den borte;)) Her står det kun igjen litt hvit julepynt, det er jo fortsatt vinter og henter jeg frem pastellene for tidlig blir det leeenge og vente til vår;)

Og jepp, det er lurt og vente litt med julekjøpene, kommer fort nok på tilbud, og da har man jo noe nytt til neste år;))
Kjempefin var den lysestaken!

Nyt siste frikveld før hverdagen innhenter oss;)

Klem Line

Janne sa...

Du, så fin den juletre telys tingen var.. Jepp, må komme meg en tur på Plantasjen jeg også skjønner jeg :))

Høres ut som en koselig nyttårsfeiring dere hadde. Vi 3 var bare hjemme vi, spiste god mat, så på tv og hadde det bare deilig, rolig og koselig.. Ja, sånn er det vel når man begynner og bli skikkelig voksen, haha...

Tenk at du bare har 3 uker igjen på jobb, oj...

Jeg også hadde ALT klart leeeenge før Tobias kom, men skal love deg at en gang når nr. 2 kommer her kommer ikke jeg heller til å ha ting klart før rett før, eller etter at babyen har kommet, haha...

Lyykke til på jobb fremover, og JA... Håper dere har brukt heeele sykdomskvoten i 2010 for 2011!!!!!!!!!!!!!!!

Klem til deg snuppa.

Forever Love ♥ sa...

Kjempefin lysestake, kupp er jo det gøyeste!
Godt nyttår til deg og dine, og gratulerer til deg også!! Så spennede og ha så kort tid igjen...

Gleder meg til å følge deg dette året også.

Klem Tonje

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...