søndag 9. januar 2011

Katta i sekken...


Silje: Jeg få kjøpt noen friske blomster i helgen.
Mannen: Hæ? Igjen? Har ikke du nettopp fylt huset med nye blomster?
Silje: Før jul jo, men nå er det jo ikke jul lenger, og alle juleblomstene er ferdig for lengst. Da må jeg jo fylle på med noen nye!
Mannen: Kan du ikke begynne å kjøpe blomster som varer litt lenger? Du kjøper jo blomster hele tiden!
Silje: Du mener at jeg bør kjøpe bare grønne planter?
 Mannen: Ja, eller de med tykke blader og små lilla blomster vet du... De står jo i flere år...?
Silje: Haha, kjempeaktuelt...
Mannen: Sa jeg noe galt?
Jeg forventer virkelig ikke forståelse fra mannen på dette området. Jeg har innsett at vi aldri kommer til å enes uansett, så jeg dropper å si ifra når jeg skal ut å handle blomster. Jeg kan ikke huske at vi noen gang har handlet blomster sammen... Det tar somregel en ukes tid før han legger merke til at vi har nye blomster i hus, selv om de har stått foran tallerkenen hans på spisebordet...


Med svibler og amaryllis på hell måtte jeg erstatte dem med noen friske blomster. Jeg hadde allerede brukt opp min tilmålte shopping-tid, og blomster var siste stopp. For å spare tid løp jeg bare inn på torget på kjøpesenteret jeg allerede befant meg på og rasket med meg en bukett tulipaner. Utvalget var dårlig, og jeg registrerte at de ikke var "superfreshe". Jeg tenkte at de er vel billige da, så det får holde for helgen og så får jeg heller kjøpe mer til uken. Vel, det er de dyreste og stussligste tulipanene jeg har sett, men jeg holdt meg for god til å kommentere at de burde skamme seg over å i det hele tatt ta betalt for dem, og småjogget ut til bilen og rullet hjem.
 Vel, de står og "pynter opp" spisebordet. Tror ikke mannen har sett dem enda, men denne gangen er han unnskyldt, for de er absolutt ikke noen "head-turner"! -Og hva gjør man når man ikke har en passende vase? Da drar man opp et syltetøyglass fra kildesorteringsboksen og knyter på et bånd. -Et voila!

Vi har hatt en rolig dag med koselig besøk av gode venner. Deilig søndag...

Håper du har hatt en fin helg!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha ha, jeg kjenner meg veldig igjen i blomsterhistorien;) Må du ha friske blomster hele tiden? Ja, tenk det må jeg! Jeg blir nemlig glad av friske blomster!! I går kjøpte mamma nydelige roser til meg, i love! ( Tror Maia har arvet min blomsterintr, hun bøyer seg ned og lukter på alle bukettene i blomsterbutikken mens hun sier; mm, godt;) Herlig synes mor..

Kos deg med blomstene du, Silje. Blomster må vi ha.

Klem Anja

Elisabeth sa...

Heisan!

Synes blomstene så vakre ut, jeg! Blomster må en ha, jeg venter bare på lønning først!

Klem Elisabeth.

Pink lady sa...

Jeg er også helt avhengig av fine blomster og gjerne noen avskårne innimellom! Dessuten så er jeg så heldig at jeg har en kjæreste som av og til kjøper blomster til meg. Det var hyppig der i starten, på de første datene fikk jeg roser hver gang.. ;) Så ikke alle er som mannen din på den fronten. Men han er helt sikkert flinkere til å støvsuge og vaske klær enn min! hihi

Ønsker deg en god uke!

Klem Pink lady

Har en drøm... sa...

Kjennner igjen den der ja;)
Mannen her i huset syns vi skal kjøpe oss slike Palmer!!! Iiiik, de hadde vi hjemme på 80-tallet husker jeg, og de kommer IKKE inn hit!

Jeg ønsker meg veldig et slikt oliventre, men jeg ser for mange innlegg om hvordan man egentlig skal klare og holde de fine, og da er det IKKE noe for meg, jeg har IKKE grønne fingre, hehe...

Og snittblomster! Jeg elsker tulipaner og roser, får jeg NOENGANG slike av mannen? Niks! Kan telle på èn hånd de gangene det har skjedd på 14 år!

SÅ her må det kjøpes selv, og helst uten at mannen vet om det, hihi...

Kos deg med blomstene dine du, og glem prisen;)
Vasen var søt!

Klem line

Med kjæleik til livet sa...

kor " artig " historie ...
som eg trur passar i mang ein heim - også her ;)

Men enda har eg juleblomsten på plass - har faktisk ikkje hjerte til å hive dei - enda
Smil fra monika

Bente sa...

Samtale som kunne skjedd i mange hjem tror jeg. Kos deg med blomstene du:o)

Malin sa...

Blomster er sååå fint - og det gjør så utrolig mye med ett rom! blir med engang mye friskere å finere :)
Kjempe fin bukett syns nå jeg, tulipaner er helt nydlige :)

Så stilig det var med hvitt gulv!!

Anonym sa...

Hei!
Vil bare skryte av bloggen din, som jeg tilfeldigvis har dumpet innom. Og nå er jeg nesten fast leser =)
Jeg bare lurer på en ting; de små telyseholderene som står på bordet der du har tulipanene. Jeg har de samme, og mine har blitt flekkvis svarte. Det er sikkert sånt som skjer etter en tid, men vet du hvordan man får "vasket" det vekk?
Ha en fortsatt fin dag =)
Hilsen Alice

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...