torsdag 20. januar 2011

Tips til rennende småbarnsneser!


Lyder har ikke vært noe særlig plaget av snørr og rennende nese... Vel, det var helt frem til han begynte i barnehagen. Nå må jeg bare innse at det er en tilstand som kommer til å vare -hvertfall ut sesongen. Selv om han snart er to år, er han ikke spesielt ivrig når mor drar frem tørkepapir og sier "blåååås!".

Min gode venninne Line tipset meg om en fiffig oppfinnelse, nemlig baby-vac.
En liten duppedings man, hold deg fast, monterer på støvsugeren og som rett og slett suger snørra ut av nesen til den lille! Da hun først fortalte om hvordan det fungerte, tenkte jeg at dette må da være livsfarlig! Jeg så for meg at jeg plutselig stod der med støvsugeren full av ting som absolutt ikke skulle vært med i dragsuget...
Line betalte 400-500,- for den. Jeg gjorde et søk på ebay og bestilte den til 140,- inkl. frakt! En uke senere lå den i postkassen, og neste morgen måtte vi jo teste ut denne litt skumle saken. Du monterer den på enden av slangen og setter støvsugeren på den laveste intensitetsnivået. Jeg prøvde den på meg først. Det kilte litt og litt rart var det, men ikke noe ubehagelig eller vondt.

Lyder satt og var veldig forundret over hva dette var. Jeg prøvde å få det til å være morsomt med å tulle med den, og vi måtte tømme nesen til bamsen først... Han syntes det var spennende i begynnelsen, men så ble det litt skummelt. Jeg tror det er en vanesak, og håper at han syntes at den er mindre farlig etterhvert.

Uansett, resulatet var hvertfall at snørra rant i strie strømmer inn i den lille plastbeholderen! På små spedbarn med tette og utilgjengelige nesebor kan jeg tenke meg at dette er et vidundermiddel!

God torsdagskveld til deg!

7 kommentarer:

Tonje Michelle sa...

oj hørtes helt genialt ut:)

Katrine sa...

Enig i at det høres litt skummelt ut, men kjempe flott at det fungerer. Ebay er genialt :o)

whitebite sa...

creepy☺

Anonym sa...

Hm, hørtes skummelt ut ja.. men samtidig genialt om de små godtar det.. Jeg ble litt nyskjerrig nå;) Takk for tips!

Klem Anja

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Oi! Hørtest litt skummelt ut ja, men så bra at det fungerte!! Det er jo det beste!!

Ha en riktig fin helg!
Klemmer fra Svingen!

Marthe sa...

Ha ha ha...nå ler jeg meg i hel:) Den der hørtes jo helt konge ut....får bare ikke håpe noen prøver den med støvsugerstyrken på fullt:) Det er sånn som mennene kunne funnet på å prøve for "løye". Er spent på hvordan det funker for Lyder at mamma må ta frem støvsugeren hver gang han er tett i nesen:)Kan jo bli artig når han forteller det i barnehagen...nei, nå må jeg gi meg!!!!Maleprosjektet er blitt veldig bra her i Bergen (til slutt)og jeg gleder meg til å få flyttet "alle" (senga) møblene opp på rommet til Max. Kos deg m digg mens mannen er i skogen....jeg er ikke misunnelig på han:)

God helg!! klem

alice sa...

Hørtes ut som en bra oppfinnelse for å ha hjemme,bare husk at jo oftere du suger jo mer snørr produseres det,så jeg hadde ikke brukt den før det er skikkelig ille! Jeg har jobbet på barneavdeling og da brukte vi og suge snørra ut av tette babyneser,men bare når d var helt nødvendig. Husk å drypp med saltvann først så d løses opp og ikke er så seigt :)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...