tirsdag 8. juni 2010

Min handlepose er lastet med...


...nye løpesko!
Hadde benene mine visst hva som venter dem hadde de hoppet opp og ned av glede! Jeg har endelig fått rotet meg til å investere i et par nye Asics Nimbus. Verdens beste løpesko -iallefall for mine ben! Nå er det ingen unnskyldning lenger og bare å komme seg ut i skogen!


...knotter!
Knottene kjøpte jeg på Home & Cottage. 19 i tallet. Aner ikke hvor mange jeg trengte så jeg tok det litt på gefylen :) Er det ikke nok så får jeg kjøpe fler. Er det for mange, ja da går de inn i knottelageret mitt! 

Disse skal pryde kjøkkenskapene, og jeg tror det kommer til å bli bra!


God tirsdagskveld til dere alle!


5 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Deilig med nye løpesko da...det står på min handleliste også. fram til da har jeg en unnskyldning...hihi. Lekre knotter, har maken selv, bare vet ikke hvor jeg skal ha dem ennå.. :-)

Anonym sa...

Hei Silje!
Fine knotter! Eg og elsker knotter og skulle så ønske at Lisbeth Dahl hadde en butikk, ja, her i Førde... I wish..se på linken her side 24, 25 og 26..eller hele katalogen:-)

http://www.lisbethdahl.dk/Files/HTML/SpringSummer2010.html

Hjertelig hilsen Silje

Janne sa...

I love knottene og I love skoene...
Jeg kjøpte meg Asics løpesko da vi var i Hammerfest, og det var takket være deg da du skrøt sånn av disse. Og jeg er super fornøyd, hadde trengt å bytte de ut jeg også... Kanskje jeg leker litt hermegås her også, he he :)

cathrines hjerterom sa...

Takk for kommentar hos meg. Selv om jeg har en fra før er jeg ingen verdensmester på unger, så godt å høre andres erfaringer. Ja, jeg tror også det bare er en periode man må akseptere. Å legge han senere er uaktuelt uansett. Da står jeg heller opp tidligere. Kvelden min er HELLIG :-) He he... Og du - fiiine knotter da! Det blir nok kanon stilig! Jeg er ingen jogger, men sikkert herlige sko :-)

Anonym sa...

Lekre knotter!!! Tipper du trenger noen fler.. på mitt kjøkken måtte jeg ha 36 stk!! Hadde jeg aldri trodd!!
Heidi

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...