mandag 6. juni 2011

Anleggsplassen tar form...Det går vel fremdeles under kategorien "anleggsplass", men det begynner virkelig å ta form! Jeg tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder, forholdsvis usminket og ustylet, av hvordan det ser ut på utsiden hos oss nå.
Det begynner å bli klart for såing av plen -endelig! For de av dere som lurer på hvordan i alle dager vi kan bruke så lang tid, kan jeg forsikre dere om at dette ikke er det eneste prosjektet vi har gående om dagen. Det er mannen selv som er gravemaskin. Hvorfor leie minigraver når man har en sterk mann i hus -som har blitt enda sterkere i løpet av de siste ukene... ;)

Hagemøblene som vi kjøpte på finn.no forrige uke har fått plass på denne siden av huset -enn så lenge. Det har faktisk vært så varm at vi har ikke kunnet bruke terrassen vår disse dagene. Ved inngangspartiet har vi solen til kl.18, og det har vært deilig å spise middag i skyggen her på ettermiddagen.
Møblene er helt knall de! Med tanke på hvor mye vi har budsjettert med på hagemøbel-posten i sommer var dette midt i blinken og vi har fått mye for pengene. -Litt for mye egentlig... Jeg ga beskjed til mannen om at han kunne la pynteputene bli igjen hos selgeren. Vel, hun ville ikke ha dem (forståelig nok), og mannen syntes de var knall, så han fikk dem med på kjøpet...
Jeg kjenner at jeg kan styre min begeistring, men skal gå med på å kjøre dem noen runder i vaskemaskinen og beholde dem denne sesongen. Jeg KLØR etter å få sydd nye trekk til dem, men jeg har rett og slett ikke tid til å gjøre det nå. Vi fikk mørkeblå puter med til stolene, og selv om jeg nok hadde valgt noen andre puter dersom jeg hadde kjøpt dem, skal jeg innrømme at det blir litt for råflott å skulle investere i nye akkurat nå.
Mamma kom med en ampel som jeg trodde jeg hadde tatt knekken på for et par uker siden, men med gode mengder vann og masse kjærlighet har den virkelig kviknet til! Den er vakker, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal henge den, så for øyeblikket pynter den opp muren.

Idag er det skikkelig lummert og trykkende, og det ser ut som himmelen skal åpne seg hvert øyeblikk. Det passer dårlig siden vi skal ha sommeravslutning med grilling i barnehagen i ettermiddag.
Jaja, vi får ta med poncho og sydvest!


God mandag!


9 kommentarer:

Whitebite sa...

ahh..det blir så fint at Silje!
kjekt å få ta del i alt du gjør både inni og utenfor dette vakre huset!
ha en fin mandag.
klem♥

Supersnuppa sa...

Bra det er flere!
Vi har nettopp sådd plen på den ene siden av huset. På den andre siden, ved inngangspartiet, skal vi bygge garasje. Derfor har i fjernet flere trær og revet platten foran ytterdøra. Nå må vi gå på paller for å komme oss inn... Paller er jo in for tiden, men likevel... Vi drenerte i samme slengen.
Nå gleder jeg meg som en unge til nytt inngangsparti, gressplen og plattinger! Så snart garasjesøknaden blir godkjent kan vi begynne.

Lykke til hos deg!
Håper ryggen til mannen din holder!

Jeg hadde forresten dåp i helga, titt gjerne innom bloggen min og se på bordet:)

Håper du og dine får ei fin uke!
klem

Anonym sa...

Wow, så fint det blir! Dere er så flinke, og resultatet blir utrolig bra. Skjønner hva du mener med pynteputene som T fikk med seg. Men jeg har sett verre;)

Hils mannen,)

klem Anja

Solveig Marie sa...

Så fint det begynner å bli:) Hvis du ser etter en anleggsplass til er det bare å se hvordan det ser ut hos oss;) Her består uteplassen av et lite bord og et par solstoler ute i gårdsplassen. Håper virkelig vi kommer i gang med en terrasse mot høsten eller til våren igjen:)

Anonym sa...

OIOIOIOI!!skal si dere jobber!Hagen ble aldeles NYDLELIG!!Håper å få sett den live i sommer...Nyt dagen og kos dere litt innimellom da;)
klemmer fra bartebyen!!

Har en drøm... sa...

Kjempefint!
Og møblene var akkurat slik som jeg er ute etter;)) Kjempefine ♥
Her er det og kjempe lommert og trykkende, og da kjenner jeg at jeg får himla vondt i hodet og trøtt... lurer på om jeg skal snike til meg et lite øyelokk på sofa'n i dag jeg, det er lenge siden det!! Og jeg har skikkelig tannværk, da er det vel lov??

Ha en finfin ettermiddag og kveld!

Klem Line

Jannes lille sted sa...

Hei Silje. Så bra som det blir! Gleder meg til vi skal begi oss ut på noe utearbeid vi også. Kanskje til neste år.
Møblene deres va jo veldig fine da! Helt lik benk som vi har. Planen min var jo å male de hvite for mange år siden. Men de står nå der litt sånn brungrå enda :) TTT! :)

Ha en fin uke
Klem Janne Merethe

Hasigamas mamma sa...

Grave selv!?? Det er jo helt vanvittig! Hi hi...
Mye jobb å fikse ute, vi holder på enda og vi begynte i fjor! Ser ut som om det blir veldig koselig hos dere i alle fall!
Klem
Lise

Marthe sa...

Dette blir jo kjempefint Silje :) Gleder meg til å se det endelige resultatet. Her starter de på terrassen i morgen og det skal bli deilig å få den litt større. Det ble innleide folk på oss, litt dyrere, men så slipper vi å stresse med det når vi har fri. Neste gang dere kommer kan vi forhåpentligvis sitte og kose oss på den:)
Ha en flott uke med dine kjære!!!!!

Klemmer fra oss:)

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen ♥ Klem Silje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...